REGENEREREN

kurakura024012.jpg kurakura024010.jpg kurakura024008.jpg kurakura024006.jpg kurakura024004.jpg kurakura024002.jpg
Ons lichaam is opgebouwd uit ongeveer 100 biljoen cellen. Elke seconde sterven er miljoenen cellen, maar per seconde krijgen wij er ook weer miljoenen cellen bij. Dit zorgt ervoor dat binnen een jaar ons lichaam bijna geheel is vernieuwd. De cellen van ons skelet vernieuwen zich gemiddeld in 3 maanden, onze huid in 4 weken, onze oogbollen in 48 uur en onze lever doet er 6 weken over. Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat onze cellen zijn ontworpen om dit 120 jaar lang te doen. Toch gebeurt dit niet.


Tot ons 20e levensjaar gaat de celdeling over het algemeen goed, maar daarna regenereren de cellen niet meer. Ons verouderingsproces is niets anders dan het zwakker worden van het regeneratieproces. Als wij de 50 passeren neemt de snelheid van verouderen drastisch toe. Dit kan 2 tot 3 keer sneller zijn dan bij de celdeling tot het 20e levensjaar.

Zolang cellen zich vernieuwen zijn er 3 mogelijkheden.
De nieuwe cellen zijn van:
1) dezelfde kwaliteit "Stabilisatie"
2) mindere kwaliteit "Degeneratie"
3) betere kwaliteit "Regeneratie".

Waarom degenereren onze cellen? Daar kunnen een aantal oorzaken voor worden gegeven. Denk aan onder andere voedsel (verkeerde keuze, verminderde voedingswaarde en teveel chemicaliën), psychische spanningen, chemische geneesmiddelen, chemische cosmetica, elektromagnetische straling en luchtverontreiniging. Het gevolg is dat de cel muteert, ofwel er ontstaan veranderingen in het erfelijk materiaal. Dit alles leidt tot celdegeneratie. Dit is slecht nieuws. Gelukkig is er ook positief nieuws: het proces is omkeerbaar. Wij kunnen er zelf iets aan doen en de wetenschap helpt ook een handje mee.

Allereerst kunnen wij zelf iets aan bovengenoemde oorzaken doen. Ten tweede kunnen wij ons lichaam ontgiften. Dit alles draagt er toe bij dat de cellen na vernieuwing niet meer degenereren maar juist stabiliseren. Zelfs regeneratie van de cellen is mogelijk. In ieder geval zullen uw gezondheid, vitaliteit en welbevinden beter worden. U gaat er jonger uitzien.

Ontgiften is een natuurlijk proces, maar door de vele eerder genoemde oorzaken kan het lichaam overbelast raken. Het lichaam is niet meer in staat om de gifstoffen volledig af te voeren.

Drie wetenschappers hebben aan de basis gestaan van een aantal revolutionaire producten waar celregeneratie en celreiniging een belangrijke rol in spelen. Lees meer....
Celdeling
Petrochemische cosmetica
3 wetenschappers
Waarom ontgiften? (video)