Wat is Nanotechnologie?
Wat is Nanotechnologie?
dr. Tibor Jakabovics

LAVYLITES: EEN REVOLUTIONAIRE DOORBRAAK

Na jarenlang onderzoek heeft de Hongaars medische wetenschapper, microbioloog en nanotechnoloog dr. Tibor Jakabovics, 2 belangrijke ontdekkingen gedaan en gepatenteerd.

Na 10 jaar onderzoek heeft hij een extractiemethode ontwikkeld, waarbij extreem kleine (nano) deeltjes op grond van hun uiterst kleine omvang en specifieke structuur, celwanden kunnen doordringen. Via deze gepatenteerde extractiemethode heeft dr. Jakabovics 800 werkzame stoffen verzameld. Stoffen uit geneeskrachtige planten, mineralen, helende kristallen en colloïdale metalen. Met behulp van deze stoffen heeft hij 3000 verschillende combinaties van frequenties ontwikkeld.

Alhoewel nanodeeltjes uiterst klein zijn is het niet mogelijk dat deze de celwand binnen kunnen dringen. In zowel de industrie als de cosmetica worden hiervoor synthetische nanodeeltjes als transportmolecuul gebruikt. Dr. Jakabovics gebruikt hiervoor een gepatenteerde frequentie als transportmolecuul genaamd de "nano-effector". Het grote verschil is dat de "nano effectoren" in tegenstelling tot de door de industrie gebruikte synthetische nanodeeltjes, binnen 72 uur uit het lichaam zijn verdwenen.

De werkzame stoffen met hun specifieke informatie worden aan de Nano Effectoren vastgemaakt. Binnen 8 tot 30 seconden dringen de werkzame stoffen op moleculair niveau via de huid naar alle cellen binnen een afstand van 20 tot 30 cm. Uit het onderzoek van Dr. Lakhovsky blijkt dat de cellen met elkaar communiceren en de informatie aan elkaar overdragen. Dit stimuleert de cellen om te regenereren. Na 72 uur zijn alle niet gebruikte stoffen uit het lichaam verdwenen.
kurakura019013.jpg kurakura019011.jpg kurakura019009.jpg kurakura019007.jpg kurakura019005.jpg kurakura019003.jpg kurakura019001.jpg