kurakura002015.jpg Research Mahatma Gandhi University

LAVYLITES: EEN NIEUWE DIMENSIE

De productie
De grondstoffen afkomstig van geneeskrachtige planten, mineralen, helende kristallen en colloÔdale metalen worden of biologisch geteeld en/of verzameld uit gebieden die niet verontreinigd zijn. In Lavylites producten zijn geen sporen van chemicaliŽn of stoffen van dierlijke afkomst aanwezig. Het technologisch proces wordt zodanig uitgevoerd dat het uitgesloten is dat dit proces negatief door andere processen wordt beÔnvloed.
Revolutionair bij deze producten zijn een tweetal nanotechnologische toepassingen:
Het extractieproces
800 werkzame stoffen zijn uit eerder genoemde grondstoffen met behulp van nanotechnologie geŽxtraheerd. Deze gepatenteerde extractiemethode is uitgevonden door dr.Tibor Jakabovics. De subtiele stoffen heeft hij zodanig gecombineerd dat hieruit 3000 energetisch combinaties zijn gecreŽerd.
Een frequentie als transportmolecuul
Een frequentie die de celwand kan binnendringen. Deze frequentie maakt het mogelijk om werkzame stoffen en informatie veilig en zonder bijwerkingen via de huid binnen een halve minuut naar elke cel te transporteren.
De werking
Het gaat om de frequenties (informatie) opgeslagen in de 3000 combinaties. Dezelfde frequenties waar dr.Georges Lakhovsky onderzoek naar heeft gedaan. De werking is het best te vergelijken met de principes uit de homeopathie. In de homeopathie gebruikt men energetische stoffen (frequenties, trillingen), onttrokken aan bijvoorbeeld planten. Deze stoffen stimuleren het zelfherstellend vermogen van het lichaam. Lavylites producten werken bijna volgens hetzelfde principe, met ťťn groot verschil: de toepassing van nanotechnologie. Nanotechnologie maakt het mogelijk dat binnen 8 tot 30 seconden de werkzame stoffen worden geabsorbeerd en getransporteerd naar elke cel binnen een afstand van 20 tot 30cm. Cellen nemen de informatie over en dragen deze over aan andere omliggende cellen. Revolutionair is de snelheid waarmee het proces tot stimulering van het zelfhelend vermogen wordt gestart. Het regenereren van cellen behoort nu tot de mogelijkheden.

Een wetenschappelijk onderzoek aan de Mahatma Gandhi Universiteit (India) heeft bevestigd dat het gebruik van nanotechnologie in homeopathie van vitaal belang is bij medische behandelingen.
dr.Tibor Jakabovics
dr.Georges Lakhovsky
Nanotechnologie
Regenereren
Eucalyptus Globulus
The New Indian Express
Klik op de foto
Genie in a bottle?
kurakura002011.jpg kurakura002009.jpg kurakura002007.jpg kurakura002005.jpg kurakura002003.jpg kurakura002001.jpg